Accomodaties

Bed & Breakfast

De Jachtkamer

Word wakker met uitzicht over het wijde landschap! De Jachtkamer is een unieke accommodatie, die gekoppeld is aan De Baron. Dit maakt de accommodatie zeer geschikt voor vier personen. Kom bijvoorbeeld met een bevriend stel of met je gezin. Je deelt de gezamenlijke zitruimte met grote eettafel en keuken. Na een gezellige avond trek je je beide terug in je eigen kamer. 

De Jachtkamer beschikt over een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met ligbad en toilet en een kledingkast. Door de aanwezigheid van twee kinderbedden, een kinderstoel en een triptrapstoel, is de accommodatie ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Kom je met twee volwassenen, dan huur je de complete ruimte van 52m² af. 

I.v.m. de Corona-maatregelen vragen we om de 1,5m te waarborgen.

€125,- per nacht

Incl. ontbijt, toeristenbelasting, linnengoed en eindschoonmaak

Duurzaamheid

Onze vernieuwde B&B is duurzaam opgezet. Wij maken gebruik van een boilersysteem, heatpipes, warmtepompen en zonnepanelen om de B&B te verwarmen. We reduceren het watergebruik door warm water te circuleren. Voor de verbouwing hebben we met duurzame materialen gewerkt, o.a. de constructie van het dak bestaat uit oude gebinten en houten dakplaten. De B&B heeft een natuurlijke en karakteristieke look met industriële invloeden. Deze sfeer willen we graag overbrengen op onze gasten. 

Faciliteiten

Voorwaarden

Impressie

Overnachten in De Jachtkamer?