Accomodaties

Bed & Breakfast

De Baron

Wij heten je welkom in De Baron. Deze mooie blauwe kamer met uitzicht over het landschap bied rust en vrijheid. De Baron heeft onder andere een kledingkast en een eigen badkamer, met ligbad erin.

Er is een mogelijkheid om De Baron en De Jachtkamer te huren voor 4 personen. Er is een gezamelijke zitruimte die geschikt is voor 2 stellen die elkaar kennen. Evt. Ook geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf de leeftijd 1 jaar. Kinderstoel, triptrapstoel, campingbedje en 2 kinderbedden aanwezig. I.v.m. Corona 1,5m waarborgen. Bij verhuur voor 2 personen huur je de gehele ruimte af. (52m2) 

€125,- per nacht

Incl. ontbijt, toeristenbelasting, linnengoed en eindschoonmaak

Duurzaamheid

Onze vernieuwde B&B is duurzaam op gezet. Wij maken gebruik van een boilersysteem, heatpipes, warmtepompen en zonnepanelen. Zodat we via het systeem de B&B geheel kunnen verwarmen. We kunnen ook warm water terug reduceren. Daarnaast hebben we in de verbouw duurzaam materiaal verwerkt. O.a. De constructie van het dak met oude gebinten en houten dakplaten.  De gehele ruimte heeft een karakteristieke natuurlijke en industriële look gekregen.
Deze sfeer willen wij graag terug brengen bij onze gasten.

Faciliteiten

Voorwaarden

Impressie

Overnachten in De Baron?